Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

СВЯТИНЯМ ПОКЛОНИЛИСЬ СЕЛЯНИ

У ці дні на волинській землі перебувають три святині — образи Христа Спасителя Кровоточивого, Божої Матері та Святителя Миколая...

У ці дні на волинській землі перебувають три святині — образи Христа Спасителя Кровоточивого, Божої Матері та Святителя Миколая. Минулої середи у супроводі власниці цих ікон матушки Ангеліни, священиків їх доставили в Іваничі.
Архієпископ Володимир-Волинський і Ковельський Симеон, настоятель Свято-Казанського храму отець Анатолій, інші священики, а також чимало прихожан зустрічали святині на площі біля пам’ятника Шевченку, звідки відправились до храму. Там владика відправив молебень, виступив з проповіддю, щиро подякував матушці Ангеліні за її титанічну працю, адже з чудотворними іконами вона об’їздила багато приходів Молдови, Росії, Білорусі, України. Матушка, у свою чергу, розповіла історію чудотворної кровоточивої ікони Христа Спасителя. Цілу добу іваничівці мали можливість слухати службу Божу, яку проводили священики Української православної церкви району, а ще прикладалися до чудотворних ікон. А ввечері на прохання прихожан святині подорожували по інших храмах району, до яких на поклоніння прийшли сотні селян. Наступного дня шлях святинь проліг в Турійський район.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel