Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У СІЛЬСЬКИХ ШЕРИФІВ — НОВОСІЛЛЯ

До Дня дільничного інспектора міліції, яке вперше відзначалось в Україні 18 червня, у нашій області було відкрито ще два будинки шерифа.../B>

До Дня дільничного інспектора міліції, яке вперше відзначалось в Україні 18 червня, у нашій області було відкрито ще два будинки шерифа.
Один з них — у селі Сошичне Камінь-Каширського району, господарем якого буде молодший лейтенант міліції Андрій Дейнека. Крім житлового приміщення, де мешкатиме сім’я дільничного, тут є кімната прийому громадян, службовий кабінет, обладнаний сучасною технікою, зокрема комп’ютером. Обслуговуватиме Андрій Дейнека територію трьох сільських рад, до яких належить шість сіл, де проживає понад шість тисяч людей.
Такий же будинок шерифа у цей же день голова облдержадміністрації Анатолій Француз, начальник УМВС України в області полковник міліції Олександр Кміта і начальник департаменту дільничних інспекторів міліції України Володимир Петровський у присутності голів райдержадміністрацій Волині і начальників міськ- і райвідділів внутрішніх справ урочисто відкрили в селі Дубове Ковельського району.
З нагоди Дня дільничного інспектора міліції України кращим співробітникам органів внутрішніх справ області були вручені цінні подарунки. А дільничні інспектори Валерій Харчиз з Любешівського, Володимир Галас з Луцького, В’ячеслав Шнайдер з Ковельського та Олександр Смолярчук з Любомльського, Андрій Дейнека з Камінь-Каширського відділів міліції отримали ключі від нових службових автомобілів.
Telegram Channel