Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

КВАРТИРИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Двадцять шість сімей військовослужбовців отримали ордери на квартири у Луцьку...

Двадцять шість сімей військовослужбовців отримали ордери на квартири у Луцьку.
Житловий п’ятиповерховий будинок на вулиці Карпенка-Карого звели за кошти державного бюджету робітники заводу будівельних конструкцій, який очолює Леонтій Іванішин. Для господарів новеньких квартир це дійсно особлива подія, бо окремі з них чекали свого житла чотирнадцять—п’ятнадцять років.
Тепла і затишку в новеньких оселях побажали їх господарям перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Панчишин, голова Національного координаційного центру адаптації військовослужбовців Олександр Шикалов, заступник луцького міського голови Леонід Кирильчук. Був на врученні ордерів і представник Кабінету Міністрів України, радник прем’єр-міністра Іван Білас. Він наголосив, як гостро сьогодні стоїть питання щодо забезпечення житлом військовослужбовців і тих, хто вже звільнився у запас, так і не одержавши квартири.
Як повідомив Володимир Панчишин, із держбюджету на будівництво квартир військовослужбовцям наша область додатково отримає ще близько чотирьох мільйонів гривень. А відтак, до кінця нинішнього року житло матимуть ще сорок—п’ятдесят сімей.
Telegram Channel