Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

НУДИСТСЬКИЙ КРУЇЗ

У круїз по Середземному морю відправився теплохід, на якому знаходяться близько 450 нудистів із 17 країн...

У круїз по Середземному морю відправився теплохід, на якому знаходяться близько 450 нудистів із 17 країн Європи, переважно з Іспанії, Великобританії, а також прихильники культу оголеного тіла з Азії і Америки.
У ході тижневої подорожі судно здійснить заходи в порти країн Середземномор’я, насамперед у ті, де є нудистські пляжі.
Усе ж представники нової категорії туристів одяг у своїх валізках мають, оскільки в Італії і Хорватії, де також висадиться десант, стосовно нудизму діє досить жорстке законодавство.
Найстарішому з учасників першого нудистського круїзу по Середземномор’ю — 74 роки.

ВОДІЮ ПОТРІБНА СУПУТНИЦЯ
У Великобританії провели дослідження, в результаті якого з’ясувалось, що пасажири жіночої статі дуже позитивно впливають на стиль водіння переважної більшості чоловіків.

Свідомо чи підсвідомо представники сильної половини починають тоді вести автомобіль акуратніше і безпечніше.
У дослідженні взяли участь 500 власників автомобілів обох статей. Опитування показало, що 65 відсотків мужчин різко змінюють стиль водіння, коли поряд з’являється панянка, оскільки відчувають свою відповідальність за життя і здоров’я пасажирки.
А ось більшості дам, як вияснилось, все одно, хто сидить поряд, — чоловік чи жінка. Понад 70 відсотків респонденток зізнались, що присутність мужчини в салоні ніяк не впливає на їх манеру водіння.

МУЗИКА І АРОМОТЕРАПІЯ ДЛЯ ЗЦІЛЕННЯ ДУШ УБИВЦЬ
Одна з мексиканських тюрем може видатися справжнім раєм для в’язнів.

Там звучить музика Моцарта і пахне квітами. Таким нестандартним методом охорона виправної установи заспокоює найбільш буйних і небезпечних підопічних.
Класична музика в державній в’язниці міста Сьюдад-Хуарес грає прямо в камерах, а повітря насичене розслабляючими ароматами сандалового дерева. Такий сміливий проект був запропонований групою місцевих лікарів.
— Саме жах і убогість минулого життя перетворили цих людей у вбивць, — стверджує один з авторів проекту. — Тюрма стане для в’язнів райським місцем і зцілить їхні душі.

БРИТАНЕЦЬ ОБІГНАВ ЖЕРЕБЦЯ
Феноменальні можливості людського організму продемонстрував 27-річний британець Х’ю Лобб.

На змаганнях під назвою “Люди проти коней” спортсмен обігнав тренованого скакуна.
Щоб подолати дистанцію у 22 милі, йому знадобилося 2 години і 3 хвилини — на 2 хвилини менше, ніж чотириногому супернику.
Подібні змагання проводяться останніх 25 років. Вперше перемогу у них здобула людина.

ЧЕМПІОНАТ ПО ЗНИЩЕННЮ КОМАРІВ
У містечку Сан-Надзаро-Сезіа відбудеться третій за рахунком чемпіонат Італії по знищенню комарів.

У ньому візьмуть участь десять чоловік. Змагання триватиме близько десяти хвилин неподалік рисового поля, де комарів особливо багато.
Для боротьби з шкідливими літунами учасникам видадуть однакові мухобійки. Знищувати комарів дозволяється як у повітрі, так і на власному тілі. Конкурсанти, які займуть перші місця, отримають по 10 євро за кожного вбитого комара. Переможець чемпіонату повезе додому осла.
Telegram Channel