Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

М’ЯСНІ РУЛЕТИ ‘СЛАВА ПУТІНУ!’

М’ясні рулети “Слава Путіну!” випускають в російському місті Нижній Тагіл...

М’ясні рулети “Слава Путіну!” випускають в російському місті Нижній Тагіл.
Виробництво ковбасного напівфабриката налагодили на честь переобрання президента Володимира Путіна на другий термін. Але чомусь “президентськими” рулетами смакують тільки європейці, оскільки “Слава Путіну!” стовідсотково йде на експорт, і в продаж до нижньо-тагільських магазинів не надходить.

СМАЧНІ СУКНІ
У Лондоні відбулося квіткове шоу. На честь свята австралійки Семія і Домоніке вдягнулися у незвичайні сукні. Вони не з тканини, а з шматочків цитрусових та креветок.
Всього ж дівчат з такими сукнями було понад шістсот. “Ласували” після свята красунями понад 157 тисяч глядачів.

АНСАМБЛЬ ДОВГОЖИТЕЛІВ
Найстарішим у світі ансамблем є квартет “Співочі Вебери”, який виник ще в 1926 році. Йому належить своєрідний рекорд — понад сім десятиліть на сцені, причому склад увесь час залишався майже без змін.
А у 90-их роках квартет став квінтетом: до чотирьох братів — Ральфа (84 роки), Клейтона (85 років), Пола (86 років) і Якоба (92 роки) — приєднався п’ятий брат Генрі (91 рік).

МОЛОДИХ МАТЕРІВ ВЧАТЬ… МАВПИ
У Барселоні іспанський біолог, що вивчає поведінку мавп, створив нову програму для молодих матерів. Доктор Рауль Анделер хоче навчити вагітних жінок, як бути добрими матерями, на прикладі… мавп.
На думку вченого, жінки, що народили вперше, не знають, як правильно доглядати за дитиною.
А самки мавп є дуже ніжними й терплячими матерями –це їм дано природою. Анделер вважає, що шимпанзе можуть навчити жінок правильно доглядати малюків. Для цього жінкам треба лише спостерігати за тваринами.
Вчений сподівається, що влада Барселони виділить гроші на його проект.

У МІШКУ – ЗМІЇ, ЯЩІРКИ, ВАРАНИ…
Цілий тераріум вилучили співробітники каїрського аеропорту в громадянина України, який намагався таємно вивезти рідкісних плазунів.
Він хотів відправити багажем шістнадцять мішків із зміями, ящірками, варанами, вилов яких у країні заборонений.
Проти українця єгипетська прокуратура порушила кримінальну справу.

ДИВНІ ПАМ’ЯТНИКИ
У російському Іркутську з’явився незвичайний пам’ятник. На перехресті вулиць Леніна і Маркса встановили пам’ятник корові. 250-кілограмову фігуру виготовили з дерева й покрили металопластиком.
Дивні монументи є і в Україні. Торік у Кременчуці поставили пам’ятник... яйцеві. Жителі до пам’ятника звикли й вже призначають біля нього побачення.

МЕТЕОРИТ ПРИЗЕМЛИВСЯ НА… ДИВАН
В австралійському місті Еллерслі на дах одного з будинків упав півторакілограмовий метеорит. Метеорит пробив дах, стелю і “приземлився” на дивані в центрі кімнати.
Господиня Бренда Арчер була на кухні, готувала їжу. Їй здалося, що в кімнаті вибухнула бомба. Кілька хвилин нічого не було видно через пил. У кімнаті в момент падіння метеорита був однорічний онук Лука. Лише дивом дитина не постраждала.
Подружжя Арчерів має намір виставити метеорит на аукціон. За найскромнішими підрахунками, камінчик з космосу коштує близько 6000 доларів. Проте під час торгу ціна може зрости в кілька разів.
Telegram Channel