Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Волинь інвестували більше 8 мільйонів доларів

На одного жителя припадає 236 доларів прямих іноземних інвестицій



Інвестиції в область надійшли з 37 країн світу. Основними країнами-інвесторами були: Кіпр, Польща, Швеція, Словаччина, Австрія, Німеччина.



У січні–вересні 2016р. в економіку області іноземними інвесторами вкладено 8,27 мільйона доларів США прямих інвестицій. Загальний обсяг прямих іноземних інвестицій, внесених в економіку області за весь період інвестування, на 1 жовтня цього року становив 246,3 мільйона доларів США, або в середньому по 236,8 долара на одного жителя, інформує Головне управління статистки у Волинській області.


Інвестиції в область надійшли з 37 країн світу. Основними країнами-інвесторами, на які припадало 87,1 відсотка загального обсягу прямих інвестицій, були: Кіпр, Польща, Швеція, Словаччина, Австрія, Німеччина.


Найбільше інвестицій отримали господарюючі суб’єкти міст Луцька, Нововолинська, Луцького і Ковельського районів. У ці регіони спрямовано 90 відсотківвсіх інвестицій.


На промислових підприємствах зосереджено 75 відсотків внесеного з початку інвестування іноземного капіталу, зокрема, на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, паперу та поліграфічної діяльності; машинобудування, крім ремонту і монтажу машин та устаткування; виробництва меблів, іншої продукції; ремонту та монтажу машин і устаткування; виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів; виробництва гумових та пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції.


 

Telegram Channel