Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЧЕРВОНЕНКО ЛІГ ПІД БУЛЬДОЗЕР

Незважаючи на численні перешкоди та провокації, у понеділок Віктор Ющенко провів ряд зустрічей з жителями Кіровоградщини...

Незважаючи на численні перешкоди та провокації, у понеділок Віктор Ющенко провів ряд зустрічей з жителями Кіровоградщини.
Як повідомляє прес-служба “Нашої України”, на центральному майдані обласного центру – площі Кірова, де напередодні відбувся великий концерт з нагоди Дня молоді, у вихідний день – День Конституції, близько 10.00 розпочалися «ремонтні роботи”. “Терміновість, секретність та поспішність цих робіт, а також відсутність будь-якої документації щодо виконаних робіт дає підстави стверджувати, що «ремонт» був зумовлений візитом в Кіровоград Віктора Ющенка, який попередив владу про намір зустрітися з виборцями на цьому майдані», – зазначає прес-служба. Робітників звозили на площу під страхом звільнення. Народним депутатам вдалося перешкодити руйнуванню сцени, на якій мав виступити Віктор Ющенко – народний депутат Євген Червоненко ліг перед бульдозером і перегородив йому шлях. Пізніше під час виступу Ющенка в ефірі радіо “Новий день” раптово зникла електроенергія.
Тим часом серед студентів Донецького національного університету проходить набір до групи «донецької молоді» для поїздки в Київ з метою здійснення провокацій проти Віктора Ющенка, повідомляє моніторинговий комітет «Студент обирає вільно!» Донецького університету. Організатори оплачують студентам дорогу в Київ і назад, а також харчування. Від учасників цієї групи, стверджує університетський моніторинговий комітет, буде вимагатися викрикувати провокаційні гасла під час висування Віктора Ющенка кандидатом у Президенти. Тим, хто візьме більш активну участь у провокаціях проти «Нашої України», – буде кидати пляшками в колони, провокувати бійки, – нібито гарантують заплатити по 100 доларів. Нагадаємо, Віктор Ющенко заявив, що буде йти на президентські вибори шляхом самовисування. Церемонія повинна відбутися 4 липня в Києві.
Telegram Channel