Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

НЕЛЕГАЛІВ ЗАТРИМАЛИ, ЇХ ПОСІБНИКА РОЗШУКУЮТЬ

Минулої неділі о 2.30 ночі співробітники УМВС України у Волинській області, обласного управління СБУ разом з прикордонниками в селі Хотешів Камінь-Каширського району затримали нелегалів — чотирнадцять молодих людей...

Минулої неділі о 2.30 ночі співробітники УМВС України у Волинській області, обласного управління СБУ разом з прикордонниками в селі Хотешів Камінь-Каширського району затримали нелегалів — чотирнадцять молодих людей, серед яких — шестеро афганців, п’ятеро громадян Пакистану і троє — Індії. Вони перетнули кордон поза пунктами пропуску, тобто незаконно.
Як повідомив комендант прикордонної комендатури “Ратне” майор Олександр Тусюк, вартовим кордону довелось переслідувати УАЗ, який “наткнувся” на наряд і взяв курс у протилежному напрямку. Його наздогнали в Хотешові. В УАЗі й виявили непроханих гостей. А водія вже не було. Триває його розшук. Особа посібника встановлюється.
Щодо нелегалів, то їх було доставлено в один з підрозділів прикордонної комендатури, де з’ясовується, як вони потрапили на територію Волині, хто супроводжував і куди далі мав пролягти їхній маршрут.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel