Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У ЛУЦЬКУ ГРАБУЮТЬ ЖУРНАЛІСТІВ

Наскільки небезпечна професія журналіста, свідчать ще два випадки, котрі нещодавно трапились у Луцьку з представниками засобів масової інформації...

Наскільки небезпечна професія журналіста, свідчать ще два випадки, котрі нещодавно трапились у Луцьку з представниками засобів масової інформації.
На жаль, підсумки розслідування двох злочинів, які згідно з наказом міністра внутрішніх справ України беруться правоохоронними службами на особливий контроль, так само свідчать, наскільки безсилими виявляються працівники міліції перед розгнузданістю грабіжників.
Тиждень тому після 23-ої години на розі вулиць Коперника і Світлої невідомі вискочили з кущів і напали на редактора Луцького міського радіо Матвія Козачука, збили його з ніг, порвали одяг, крім того, забрали дипломат з магнітофоном, мікрофоном, а також записники, особисті документи і 300 гривень. На жаль, по сьогоднішній день не встановлені ні особи злочинців і не повернуті речі. Матвій Савич, якому буквально через три тижні виповниться 75 років і який більше півстоліття трудиться на журналістській ниві, сподівається, що співробітники органів внутрішніх справ зуміють встановити особи грабіжників, тим більше, що до Козачука дзвонять і повідомляють, що його речі зберігаються у «надійному місці».
Дещо раніше подібний випадок у таку ж пору трапився з нашим фотокореспондентом Володимиром Лук’янчуком. Невстановлені особи на вулиці Кравчука побили і пограбували його, забравши, зокрема, цифровий фотоапарат вартістю майже 4000 гривень. На жаль, і цей резонансний випадок поки що не вдалось «розкрутити».
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel