Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ПОТЕРПІЛОМУ ЖУРНАЛІСТУ ПОВЕРНУЛИ СЛУЖБОВИЙ МАГНІТОФОН

У минулому номері газети ми повідомляли про два напади, котрі були вчинені останнім часом у Луцьку на представників засобів масової інформації...

У минулому номері газети ми повідомляли про два напади, котрі були вчинені останнім часом у Луцьку на представників засобів масової інформації. Зокрема, йшлося про редактора Луцького міського радіо Матвія Козачука і фотокореспондента “Волині” Володимира Лук’янчука. На жаль, співробітникам міліції поки що не вдалось ні вийти на сліди злочинців, ні затримати жодного з них.
Ми розповідали, що Матвію Козачуку хтось телефонував з приводу зберігання його речей в “надійному місці”. Вчора вранці в обумовленому місці Матвій Савич зустрівся з Марією Федорівною (саме так вона представилась). Жінка й передала потерпілому кейс, в якому були магнітофон, мікрофон, записники ветерана-журналіста. Вона розповіла, що виявила все це у під’їзді свого будинку на вулиці Шопена, 4, і категорично відмовилась від будь-якої матеріальної винагороди. До речі, дещо раніше грабіжники підкинули під приміщення облстатуправління службове посвідчення Матвія Козачука, яке було передане йому тими, хто його виявив. Отож, злочинці залишили собі лише 300 гривень, які забрали з кишені і дві кредитні картки.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel