Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ДОРОГО ОБІЙШОВСЯ ДУБ

Волинська природоохоронна міжрайонна прокуратура перевіряла дотримання вимог лісового законодавства у Берестянському лісництві Цуманського держлісгоспу першої групи лісів...

Волинська природоохоронна міжрайонна прокуратура перевіряла дотримання вимог лісового законодавства у Берестянському лісництві Цуманського держлісгоспу першої групи лісів.
— Було виявлено,— розповідає старший помічник міжрайонного природоохоронного прокурора Вадим Старчук, — що тут жителі села Холоневичі Ківерцівського району Володимир та Петро Чепелюки незаконно зрубали дуба. І хоч В.Г.Чепелюк та П.І.Чепелюк заперечували свою причетність до «загибелі» дуба, однак було зібрано достатньо доказів, що саме вони є лісопорушниками.
З метою примусового стягнення завданих державі збитків прокуратура направила позовну заяву до суду. Під час судового розгляду згадані особи визнали свою вину. Ківерцівський районний місцевий суд, враховуючи тяжке матеріальне становище відповідачів — мають на утриманні неповнолітніх дітей — прийняв рішення зменшити ціну позову (а вона становила 1838 гривень) і стягнути з Володимира та Петра Чепелюків 1200 гривень.
Telegram Channel