Курси НБУ $ 41.66 € 43.70

В сучасному світі і хліб убиває

Магазинний хліб останнім часом став зовсім іншим за смаком, швидко псується, має зовсім не той запах

Виявляється, термофільні дріжджі, які зараз використовують в хлібопеченні, здатні впливати на якість хліба і шкодять здоров'ю людини! Завдяки цим дріжджам тісто підходить за годину, а коли хліб готували на дріжджах з хмелю і він підходив близько доби! Про це пише "Корупція.Інфо".



До того ж зараз надзвичайно поширені грибкові захворювання. Майже всі хворіють ними: 80 % дорослого населення і 95 % дітей.



До того ж зараз надзвичайно поширені грибкові захворювання. Майже всі хворіють ними: 80 % дорослого населення і 95 % дітей. Причому аптечними засобами ці хвороби не завжди можна вилікувати, або ж ліки дають короткочасний ефект. Мікоз шкіри стоп і нігтів, грибок слизових — ну хто не чув про таке зараз?


Дуже складно відмовитися від купленого хліба, але є вагомі причини вчинити так. Це — мертва їжа. Дріжджі, які ми споживаємо разом з хлібом, потрапляють у капсули із клейковини. Вивільняються з цих капсул вони в кишечнику, починають там розмножуватися і порушувати мікрофлору, подразнювати слизову. Також дріжджі паразитують у крові, споживаючи вітаміни і мікроелементи!


Дріжджі поселяються в кишечнику, і їх виділення вбивають корисну міклофлору, необхідну для його нормального функціонування. У результаті порушуються процеси травлення, всмоктування корисних речовин. Імунітет стає слабким, порушується обмін речовин, людина різко набирає вагу!


Варто навчитися пекти домашній хліб або купувати бездріжджовий. Як тільки ти припиниш є покупної дріжджовий хліб, ти помітиш позитивні зміни у своєму організмі. Покращиться стан шкіри і волосся, налагодиться травлення, відразу ж зникне парочка зайвих кілограмів!

Telegram Channel