Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

БОРДЕЛЬ ПІД ПРАПОРОМ РЕЙХСТАГУ

У Німеччині вибухнув скандал. Справа в тому, що на аукціон було виставлено прапор, що колись майорів над рейхстагом. В торгах взяло участь близько тридцяти тисяч чоловік...

У Німеччині вибухнув скандал. Справа в тому, що на аукціон було виставлено прапор, що колись майорів над рейхстагом. В торгах взяло участь близько тридцяти тисяч чоловік.
Найбільше виклала грошей — 3350 євро — 42-річна Крістін Шміттрот, власниця борделю. Вона й вирішила вивісити його над своїм закладом.
Довідавшись про це, скандал вчинили депутати парламенту. Проте Крістін вважає свій бордель не менш достойним, ніж рейхстаг, тим більше, що самі депутати, за її словами, часто приходять до її закладу.

ВАГА ЧОЛОВІКА – 254 КГ, А ЙОГО ДРУЖИНИ – 48
Найважчий у світі борець з японської боротьби під назвою сумо Конісікі одружився на 48-кілограмовій дівчині Чі Ільямі. Їй 28 років, Конісікі — 40 років. Борець важить 254 кілограми.
Справжнє його прізвище Салєваа Атісаноє, а Конісікі — псевдонім.
За один раз японець з’їдає відро картоплі з курячим чи телячим м’ясом, запиває їжу 120 пляшками пива й десятьма склянками віскі. Конісікі — популярна в Японії телезірка.

ВИНАХІД НІМЕЦЬКИХ УРОЛОГІВ
Німецькі урологи знайшли природний спосіб боротьби з нічним сечовиділенням.
Люди, які часто просинаються, щоб піти в туалет, повинні з’їсти перед сном декілька шматочків сушеного ананасу, папайї, чорносливу чи кураги. М’якоть цих сухофруктів добре вбирає воду і тим самим зменшує навантаження на нирки та сечовий міхур.

НАЙКРАСИВІША КОЗА
У Хорватському селищі Сен-Вінценат фермери провели конкурс краси ... серед кіз.
Таким методом вони намагалися привернути увагу громадськості до проблем тваринництва. Переможницею стала коза на кличку Люсі. Її власник Іван Перко завжди був переконаним, що його коза — найкраща не лише в Хорватії, але і в цілому світі.
Telegram Channel