Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ІГОРЯ ЛУБЧЕНКА

На Волині перебуває голова Національної Спілки журналістів України Ігор Лубченко...

На Волині перебуває голова Національної Спілки журналістів України Ігор Лубченко. Позавчора його прийняв голова облдержадміністрації, член Спілки журналістів України Анатолій Француз. Після цього відбулася прес-конференція Ігоря Лубченка з керівниками і працівниками обласних і всеукраїнських засобів масової інформації.
На початку прес-конференції Ігор Лубченко подякував Анатолію Французу за постійну підтримку журналістської організації та інших творчих спілок, за допомогу у спорудженні Міжнародного оздоровчого центру журналістів на озері Світязь. Він вручив голові облдержадміністрації, члену Спілки журналістів Почесний знак Національної Спілки журналістів. Такого ж Почесного знака удостоєна заступник генерального директора державної облтелерадіокомпанії Ольга Куліш. Голова обласної організації Спілки журналістів Анатолій Якуб’юк вручив диплом лауреата обласного конкурсу “Творче довголіття” генеральному директору облтелерадіокомпанії Святославу Пирожку.
Потім відбулася заінтересована розмова з приводу висвітлення передвиборної кампанії, стосунків ЗМІ і влади, роздержавлення преси, передачі майна у власність редакцій, нав’язування газет, вигідних владі чи якимось політичним силам, та з інших актуальних питань. Особливо наголошувалось на дотриманні закону при веденні передвиборної агітації. Журналісти не повинні допустити, щоб їх втягнули у війну компроматів, у різного роду брудні технології. Засобам масової інформації треба зробити все від них залежне, щоб вибори пройшли чесно, демократично і прозоро.
Telegram Channel