Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

БІЛЬШІСТЬ ТАКИ ХОЧЕ АРЕШТУ ТИМОШЕНКО

Підготовлено проект політичної заяви лідерів фракцій парламентської більшості про необхідність розгляду Верховною Радою України подання Генпрокуратури України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Юлії Тимошенко...

Підготовлено проект політичної заяви лідерів фракцій парламентської більшості про необхідність розгляду Верховною Радою України на осінній сесії подання Генпрокуратури України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Юлії Тимошенко. Про це повідомив журналістам народний депутат України, представник фракції СДПУ(о) Володимир Заєць.
За його словами, депутати більшості вважають, що «всупереч вимогам Конституції і законів України штучно створена ситуація, коли народний депутат, на відміну від пересічних громадян, є практично безкарним, не несе відповідальності навіть за здійснення злочину, у тому числі і тяжкого». При цьому Заєць зауважив, що проект заяви підготовлений, але підписаний буде швидше за все наступного тижня. Заєць наголосив, що це звернення готується у зв’язку з тим, що Регламентний комітет Верховної Ради заангажований, оскільки більшість його членів – представники опозиції.
Нагадаємо, що 9 липня спікер парламенту Володимир Литвин повідомив, що повернув подання на Тимошенко у Генпрокуратуру.
Telegram Channel