Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

НОВОВОЛИНСЬКИХ ЛИВАРНИКІВ ЗНАЮТЬ В АФРИЦІ

Нововолинське ТзОВ “Завод художнього литва”, яке очолює молодий керівник, депутат міської ради Андрій Самков, знайшло свого покупця не лише в Україні, а й за кордоном...

Нововолинське ТзОВ “Завод художнього литва”, яке очолює молодий керівник, депутат міської ради Андрій Самков, знайшло свого покупця не лише в Україні, а й за кордоном. Для Німеччини тут виготовляються алюмінієві комплектуючі для ліхтариків вуличного освітлення. Виконуються замовлення споживачів товарів народного вжитку Прибалтики. Через посередників з Чехії продукція заводу художнього литва поставляється навіть у країни Африки. А на вітчизняний ринок підприємство виготовляє деталі для обладнання цегельних та цементних заводів, машинобудівної та гірничої галузей. В асортименті продукції нововолинських ливарників – добре відомі комплектуючі до вітротурбін (вітряків).
Зараз основним напрямком діяльності цього підприємства є курс на переоснащення з метою, аби якість продукції відповідала західноєвропейським стандартам і могла достойно конкурувати на європейському ринку. Запланована модернізація принесе багато плюсів: нарощення обсягів випуску продукції, більша серійність, вищі якість і точність. Отож, коли остаточно буде впроваджено новий технологічний процес при тому ж кількісному складі — а трудиться тут близько сорока чоловік — планують випускати вдвічі більше продукції.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel