Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Через іспанського співака Хосе Каррераса від важкохворої дубенчанки відмовилися всі благодійники

Причиною відмови став сюжет, який вийшов на одному із центральних телеканалів. Іспанець пообіцяв допомогти контактами лікарів, а не грошима


Іспанський співак Хосе Каррерас, який 20 років тому сам подолав рак крові, пообіцяв допомогти 16-річній дубенчанці Катерині Юзвяк з лікуванням і взяти її в Іспанію, щоб дівчина пройшла там обстеження, а тоді - допоможе й у лікуванні, йшлося у сюжеті ТСН



Однак часу зовсім обмаль, адже після рецедиву, за словами мами, на проведення трансплантації кісткового мозку є всього лише місяць.



Як інформує кореспондент ERVE.UA, їй потрібна термінова пересадка кісткового мозку. У неї діагностували лімфобластичний лейкоз (онкологічне захворювання крові). Але тепер родина стверджує - через неправильне трактування обіцянок іспанського співака Хосе Каррераса благодійні фонди відмовилися допомагати дівчині. 


«Ми телефонували і написали пану Хосе, однак він відповів, що поки його фонд грошей немає. Одразу ж після виходу сюжету в ефірі всі благодійні надходження зупинилися. Ми попросили «1+1» приїхати і зняти спростування, однак поки ніхто не приїжджав»,- каже мама дівчини Валентина Юзвяк.


На операцію дубенчанці за рахунками лікарів потрібно 150 тисяч євро. Однак часу зовсім обмаль, адже після рецедиву, за словами мами, на проведення трансплантації кісткового мозку є всього лише місяць.


Гроші можна надсилати на картковий рахунок Приватбанку: 4149 4978 6124 4277 Юзвяк Валентина Петрівна. Телефон мами - 0992377609, 0938095563.

Telegram Channel