Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ВОДІЙ ВТІК З МІСЦЯ АВТОПРИГОДИ

Ми вже розповідали про жахливу дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась минулої неділі вдень неподалік села Омельне Ківерцівського району, в результаті якої загинуло троє чоловік...

Ми вже розповідали про жахливу дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась минулої неділі вдень неподалік села Омельне Ківерцівського району, в результаті якої загинуло троє чоловік. Сьогодні вже відомі деякі подробиці трагедії, розслідування котрої у зв’язку з надзвичайністю події, проводить слідчий відділ УМВС України в області.
Зокрема, як повідомив начальник слідчого відділення згаданого відділу підполковник міліції Володимир Мамай, попередньо встановлено, що водій молоковоза, котрий належить луцькому торговому дому “Любарт”, 33-річний житель обласного центру Ярослав Прибиш збирав по селах району молоко. Шофер автомобіля “Рено-19” лучанин Микола Неведров разом зі своїм двоюрідним братом Володимиром Бесчастних, його дружиною Людмилою (обоє — працівники магазину “Комфорт”) і заступником головного лікаря обласної лікарні “Хоспіс” Валерієм Рабченюком вранці поїхали по гриби. Вони повертались вже додому з, так би мовити, тихого полювання.
Два транспортні засоби на дорозі зіткнулись. Хто з водіїв порушив правила руху (виїхав на смугу зустрічного руху, перевищив швидкість), чи була інша причина ДТП, пов’язана з технічним станом однієї з машин, має бути встановлено у ході розслідування кримінальної справи. Відомо, що відразу після зіткнення шофер ГАЗ-5312, всупереч вимогам правил дорожнього руху, не надав допомогу потерпілим, а зник з місця події. До речі, виявили його працівники міліції за три кілометри від місця аварії у лісопосадці уже ввечері того ж дня. Медичне обстеження засвідчило, що Ярослав Прибиш ... напідпитку.
Вчора я бачився з рідною сестрою Миколи Неведрова Лідією Миколаївною (вона ж двоюрідна сестра Володимира Бесчастного). Вбита горем жінка розповіла, що ще день перед тим ввечері обидва вони були на кладовищі, на могилі дружини Миколи, яка півтора року тому теж загинула у дорожньо-транспортній пригоді — на неї наїхав автомобіль, за кермом якого перебував п’яний водій. Миколу поховали біля дружини, а Володю — біля рідного брата, який раптово помер рік тому...
Щодо ще однієї потерпілої, пасажирки “Рено” Людмили Бесчастної, то вона зараз перебуває у відділенні реанімації Ківерцівської центральної районної лікарні у вкрай тяжкому стані.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel