Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

СМЕРТЬ НАЗДОГНАЛА В ДОРОЗІ

О 15 годині 30 хвилин у Нововолинський міськвідділ внутрішніх справ надійшло тривожне повідомлення...

О 15 годині 30 хвилин у Нововолинський міськвідділ внутрішніх справ надійшло тривожне повідомлення. На центральній розподільчій підстанції, яка розміщена неподалік ПП “Волинський новобуд” (колишній цегельний завод), загинула людина. На місце трагедії негайно виїхала слідчо-оперативна група.
Як вдалося встановити, цієї літньої днини двадцятитрирічний житель міста Ростислав В. разом з дружиною Людмилою йшов відпочивати. Коли проходили повз підстанцію, то чоловікові раптом захотілось туди заглянути... Через кілька хвилин дружина, зачекавшись, ступила в приміщення підстанції і жахнулась: чоловік лежав там нерухомо. На тілі потерпілого було видно опіки від електричного струму.
Як повідомив старший слідчий прокуратури Микола Троцюк, за даним фактом проводиться перевірка і встановлюються усі деталі і обставини, які призвели до трагедії.
Одне відомо достеменно: підстанція повинна бути зачинена. За поясненнями працівників ВАТ “Волиньобленерго”, під час останнього огляду, які проводяться періодично, тут висів замок, все було в нормі. Якийсь зловмисник (може, шукаючи кольоровий метал?) зірвав його, виламав двері. До речі, оцей злощасний замок і валявся на підлозі. На жаль, загиблий чомусь не звернув уваги на таблички-застереження, які мали б не допустити до фатального кроку.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel