Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ВОДА НЕ ЩАДИТЬ НІ ДОРОСЛИХ, НІ ДІТЕЙ

В одному з попередніх номерів газети ми розповідали про трагічні випадки на водоймах області, що почастішали в спекотні дні. На жаль, застереження і конкретні приклади сумних випадків не стали для людей повчальним уроком...

В одному з попередніх номерів газети ми розповідали про трагічні випадки на водоймах області, що почастішали в спекотні дні. На жаль, застереження і конкретні приклади сумних випадків не стали для людей повчальним уроком.
Уже на цьому тижні в озері поблизу Ківерець втопився 57-річний місцевий житель Микола Л. Позавчора у воді обірвалось життя ще чотирьох чоловік. Двоє з них — мешканці Горохівського району. У передобідню пору під час купання в річці Стир втопився 40-річний мешканець Берестечка Юрій Г., а ввечері в озері селища Мар’янівка так і не з’явився на поверхні плеса 12-річний Юрій К., який проживав у цьому населеному пункті. Вівторок став останнім днем у житті 25-річного львів’янина Миколи С., який втопився під час рибалки в озері села Хмільне Любомльського району. За не встановлених поки що обставин обірвалось життя у пожежній водоймі села Лучичі Ратнівського району 2,5-річного Максима Ж.
Як нам вчора повідомила інспектор центру пропаганди управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в області Тетяна Білоус, лише в нинішньому місяці на Волині у воді загинуло 20 (!) чоловік (у минулому році в липні втопилось дев’ятеро людей). Всього з початку нинішнього року на водоймах Волині обірвалось життя 38 чоловік, троє з яких — діти.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel