Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

БУДИНОК ШЕРИФА У ЗАБОЛОТТІ

На Ратнівщині з’явився перший в районі будинок шерифа...

На Ратнівщині з’явився перший в районі будинок шерифа. Його відкрито у Заболотті. Й не дивно, що місце для нього вибрали саме тут. Адже це селище — колишній райцентр і є другим населеним пунктом у районі за кількістю мешканців. До того ж, як свідчать міліцейські статистичні дані, тут складна криміногенна обстановка.
А виріс він на місці старої хати, що стояла поряд з Будинком культури, яку селищна рада викупила в її власника за сім тисяч гривень. Оновлювали це приміщення працівники місцевих господарств, установ і організацій, підприємці. Залучали й безробітних. Зокрема, вони перекрили дах, вимурували нові грубки, виконали чимало ремонтних робіт. І тепер тієї колишньої «розвалюхи» не впізнати. У ній три житлових кімнати, службовий кабінет, де вже запрацював телефон.
Традиційну стрічку на вході до цього ошатного будинку перерізали голова райдержадміністрації Микола Круглій, радник голови облдержадміністрації Володимир Бородчук та заступник начальника УМВС України в області — начальник відділу по роботі з персоналом підполковник міліції Віктор Матвієнко. Потім настоятель місцевої Хрестовоздвиженської церкви отець В’ячеслав освятив будинок і відправив молебень.
Другий такий же будинок шерифа районна влада запланувала відкрити у Гірниках.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel