Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ПРЕЗЕРВАТИВИ КОЛЬОРІВ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРАПОРА

Серед австралійських аборигенів пеніс має статус святині і натягувати щось на нього не можна...

Хвороби, що передаються статевим шляхом, і незапланована вагітність — два бичі, від яких страждають корінні жителі Австралії. В багатьох місцях їх компактного проживання існує серйозна загроза розповсюдження СНІДу.
А тим часом мужчини-аборигени категорично проти застосування презервативів, які могли б зарадити цим бідам. Річ у тім, що серед австралійських аборигенів пеніс має статус святині і натягувати щось на нього не можна.
І ось австралійська благодійна організація вирішила піти на хитрість. Разом з органами охорони здоров’я вона розробила і почала випускати новий тип презерватива під маркою «Змія», який розмальований в кольори прапора аборигенів. І перші результати експерименту виявились дуже успішними — в місті Мілдура за короткий строк було продано 12 тисяч цих оригінальних виробів. Тепер їх випуск буде налагоджено по всій Австралії.

ЕЛЕКТРИК ВИТРИМАВ 10 ТИСЯЧ ВОЛЬТ
Унікальний випадок трапився у Сербії, на фабриці Henkel Merime у місті Крусевач. Електрику Славолюбу Сосичу пощастило вижити після удару струму в 10 тисяч вольт.
Це сталося під час проведення ремонтних робіт, коли електрика страшною силою відкинуло на сім метрів. Колеги 40-річного Сосича завмерли від жаху, дивлячись на бездиханне тіло.
Славолюб був доставлений у госпіталь, де прийшов до тями, а тепер швидко йде на поправку. «Ми не знаємо, як він вижив, — кажуть лікарі. — Удар такої сили людський організм не витримує».
Telegram Channel