Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

На Рівненщині вбивці далеко не втекли

Патрульні виявили та затримали осіб, ймовірно, причетних до вчинення тяжкого злочину

Вчора, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Люхча Сарненського району невідомі особи застосовували зброю у бік 54-річного місцевого жителя. Згодом він помер у кареті швидкої допомоги, повідомляє на своїй сторінці у "Фейсбуці" Патрульна поліція Рівного.



Патрульні оперативно, без застосування зброї, затримали двох втікачів та ще трьох осіб безпосередньо біля автомобіля.



Патрульні отримали орієнтування на автомобіль з повідомленням про те, що він рухається зі сторони міста Сарни в напрямку Рівного, і в ньому, ймовірно, перебувають особи, причетні до вчинення злочину.


Цей автомобіль інспектори виявили та зупинили біля автозаправної станції поблизу села Бармаки. Двоє чоловіків, що перебували в автомобілі, почали втікати. В одного з них була чорна спортивна сумка, яку він викинув згодом.


Екіпажі, які приїхали на допомогу, негайно розпочали переслідування втікачів, привівши табельну зброю в бойову готовність, так як могли виникнути підстави для її застосування.


Проте, завдяки чітким та злагодженим діям, патрульні оперативно, без застосування зброї, затримали двох втікачів та ще трьох осіб безпосередньо біля автомобіля.


Патрульні помітили, що під час переслідування один із затриманих щось викидав із сумки, яку мав при собі. Після затримання полісмени оглянули територію та виявили предмети, ззовні схожі на зброю та набої.


На місце події прибули працівники карного розшуку та слідчо-оперативна група. Проводяться слідчі дії.

Telegram Channel