Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Тимошенко з «Опозиційним блоком» готують нову «ширку»?

«Скоро на всіх майданчиках країни: прем'єра нового сіквела «Ширка-2» (від широка коаліція — ред.). Під гаслами миру і процвітання нам знову будуть нав'язувати широку кремлівську коаліцію» - робить прогноз політичний експерт Володимир Цибулько

«Те, що поки що бачили лише експерти та аналітики, зараз стає відкритим і зрозумілим. Вже кілька місяців «Батьківщина» голосує синхронно з Опоблоком за принципом «чим гірше, тим краще». Тимошенко - постійний гість вечірніх ефірів на каналі «Інтер». Її остання поїздка в США викликала купу коментарів, але ми не бачили жодної фотографії. Як повідомляють джерела з Вашингтона, по коридорах та вбиральнях її супроводжували лобісти Бойка та Льовочкіна, і всі дії і заяви координувалися з Опоблоком.



Що ж вони пропонували американським політикам? Свою версію наступної української влади, зрозуміло: Тимошенко - президент, Бойко - прем'єр-міністр.



Що ж вони пропонували американським політикам? Свою версію наступної української влади, зрозуміло: Тимошенко - президент, Бойко - прем'єр-міністр, і все це під протекторатом Кремля. Подібну версію "широкої коаліції" ми вже бачили у 2009 році, коли Тимошенко і Янукович ділили владу на двох і переписували Конституцію, і тоді країну вдалося врятувати від двоголового дракона. Зараз же вони планують не просто поділити країну для дерибану, але і змінити її зовнішньополітичний курс. Вони обіцяють Кремлю і особливий статус для ОРДЛО, і амністію бойовикам, і вибори під російськими автоматами. Такий розподіл посад уже не ховаючись обговорюють в московських ЗМІ. А тепер розроблений Кремлі план намагаються гарно упакувати і продати новій американській адміністрації.
Лишається сподіватися, що в США не поведуться на кремлівські плани, а оцінку таким колаборантам дасть і український виборець, і українські спецслужби» - пише експерт на своїй сторінці у «Фейсбук».

Telegram Channel