Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

НОЖІ В РУКАХ ПСИХІВ

У Маневицьку центральну районну лікарню близько опівночі з проникаючим пораненням грудей доставлено пенсіонерку Людмилу З. ...

У Маневицьку центральну районну лікарню близько опівночі з проникаючим пораненням грудей доставлено пенсіонерку Людмилу З. Встановлено, що покалічив жінку її 42-річний співмешканець з райцентру Микола Ф. Цієї ж доби у цей же медичний заклад з ножовим пораненням госпіталізовано дояра сільськогосподарського виробничого кооперативу “Куликовичівський” Романа О., якого під час сварки покалічив сусід.

ТЕЛЕВІЗОР ЧЕРЕЗ ВІКНО
У Луцький міськвідділ внутрішніх справ звернулась місцева мешканка Лариса Т. Вона повідомила, що посеред білого дня невідомі особи через вікно проникли в її помешкання, звідки винесли телевізор, пилосос, праску, дриль, ювелірні вироби, 200 гривень і 1000 російських рублів. А ось з квартири ковельчанки Жанни Д. безслідно зникла сумочка, в якій зберігались 65000 російських рублів, польські злоти, гривні, а також паспорт громадянки України.

ДОКУМЕНТИ БУЛИ СФАБРИКОВАНІ?
Міліцейський наряд центральної окремої роти дорожньо-патрульної служби в селі Дерно Ківерцівського району затримав “Мерседес” під керуванням водія спільного підприємства “Васюхник”, жителя Одеської області Олександра П. Як з’ясувалось, він перевозив запасні частини до автомобілів іноземного виробництва на загальну суму 75000 гривень, але документи на товар викликали сумнів з приводу їх достовірності.

СНАРЯДИ ПЕРЕДАНІ САПЕРАМ
На території Володимир-Волинського цукрового заводу виявлено і передано саперам гранату Ф-1 і снаряд калібру 76 міліметрів, що збереглись у землі з часів Другої світової війни. Ще два артилерійських снаряди 45-ого калібру знайдено під час земляних робіт у господарці жительки села П’ятикори Локачинського району Марії Д. Для обстеження боєприпасів і ліквідації їх виїжджали співробітники райвійськкомату і фахівці науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

ЇЗДЯТЬ НА КРАДЕНИХ АВТОМОБІЛЯХ
У Ковелі працівники міліції зупинили автомобіль ВАЗ-2107 під керуванням мешканця Любомля Романа І. Під час перевірки транспортного засобу було встановлено, що машину викрадено ще у 1993 році в Санкт-Петербурзі. А під час проходження технічного огляду затримано автомобіль “Москвич” жителя села Полапи Любомльського району Олександра Ф. Як з’ясувалось, двигун машини по базі даних “Угон” рахується викраденим.

ЗАБРАЛИ КОНЯ З ПАСОВИЩА
У селі Новосілки Горохівського району з пасовища пропав кінь місцевої мешканки Валентини М., вартість якого власниця оцінювала в 2900 гривень. Слідчо-оперативними заходами вдалось встановити, що коня привласнили 24-річний Ігор С. і на два роки молодший Андрій С.

ЗІРВАЛА ГОСПОДАРКА ГАЗОВІ ПЛОМБИ
Працівники правоохоронних органів зібрали матеріали відносно головного бухгалтера страхової компанії “Оранта”, жительки селища Іваничі Ольги М. Встановлено, що в період з 2001 року по нинішній час вона незаконно користувалась газом, попередньо пошкодивши пломби на газових кранах. Завдані збитки становлять 2479 гривень.

ЗА ФАЛЬШИВИМИ ДОКУМЕНТАМИ
У Ковельський міськрайвідділ звернувся продавець Сергій Ш. Він розповів, що невідомий чоловік, представивши паспорт на ім’я Леоніда С., по підробленій кредитній угоді з Ковельською філією ПриватБанку шахрайським шляхом заволодів побутовою хімією на 4205 гривень.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel