Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ТЯГНИБОКА ЧЕКАЄ ДОЛЯ ТИМОШЕНКО?

Генеральна прокуратура України буде вносити подання у Верховну Раду України про притягнення народного депутата Олега Тягнибока до кримінальної відповідальності у випадку, якщо в справі за звинуваченням депутата в приниженні національної честі і гідності буде зібрано досить доказів...

Генеральна прокуратура України буде вносити подання у Верховну Раду України про притягнення народного депутата Олега Тягнибока до кримінальної відповідальності у випадку, якщо в справі за звинуваченням депутата в приниженні національної честі і гідності буде зібрано досить доказів. Про це повідомив учора на брифінгу начальник прес-служби Генпрокуратури України Сергій Руденко.
Тягнибок звинувачується в приниженні національної честі і гідності, що пролунало в його виступі 17 липня на горі Яворина в селі Липа Долинського району Івано-Франківської області при проведенні походу "Яворина-2004". У своєму виступі Тягнибок, зокрема, сказав: "Оті молоді люди і ви, сивочолі, оце і є та суміш, якої найбільше боїться москальсько-жидівська мафія, яка сьогодні керує в Україні".
Telegram Channel