Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Юні ковельські художники - найкращі на Волині!

За кількістю переможців і призерів міськрайонних, обласних та всеукраїнських конкурсів Ковельська дитяча художня школа – у рейтингу найкращих


У рейтингу за кількістю призерів школа посіла найвищу позицію.



Щозими для вихованців Ковельської дитячої художньої школи ім. Андроника Лазарчука настає гаряча творча пора. Учні натхненно працюють над малюнками різдвяно-новорічної тематики, оскільки попереду їх чекають цікаві конкурси: міськрайонний "Зимовий калейдоскоп", обласний "Йде до діток Миколай!" та Всеукраїнські змагання учнівської творчості "Об'єднаймося ж, брати мої!". Діти з задоволенням демонструють свої роботи, адже на переможців чекають чудові подарунки. З року в рік юні ковельські художники підтверджують свою майстерність. Не стала винятком і нинішня зима, повідомляє сайт Ковельської міської ради.


У конкурсі дитячого малюнка "Зимовий калейдоскоп" вони здобули: "Гран-прі" (Ольга Кузьмінець), 11 призових місць та 30 нагород за високий рівень виконання творчої роботи.
В обласному конкурсі "Йде до діток Миколай!" юні ковельчани також проявили себе з кращої сторони. В рейтингу за кількістю призерів наша школа посіла найвищу позицію. За рішенням журі було відзначено 12 учнів: Дарія Опольська, Роман Солов’янчук, Катерина Назарчук, Катерина Михайлова, Яна Пархомук, Анна Чирук, Оксана Мичко, Ніна Мазурова, Олександра Богданович, Ірина Гунчак, Ірина Миколаюк, Софія Попіка.
Дуже важливо було достойно представити наше місто на XVІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об'єднаймося ж, брати мої!". Нещодавно стали відомі результати: Владислава Парадуха, Анастасія Усач, Анна Чирук (переможці обласного етапу), Надія Абрамчук (1 місце), Ілля Стасюк (2 місце), Анастасія Годовицька, Анастасія Казмірчук, Анна Лавренчук, Наталія Наумчик (3 місце).
Роботи обласних переможців будуть відправлені до Києва на фінальний підсумок. Минулого року ковельчанка Надія Абрамчук у таких змаганнях здобула титул переможця. Колектив художньої школи сподівається, що і цьогоріч творчі напрацювання вихованців будуть гідно оцінені.

Telegram Channel