Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ТРЕТІЙ ВОЛИНСЬКИЙ ОЛІМПІЄЦЬ

З Держкомспорту України надійшла приємна новина: прийняте рішення про участь в Олімпіаді-2004 важкоатлета з Луцька майстра спорту міжнародного класу, вихованця спортивних товариств “Колос”, “Динамо” і СК “Волинь” Миколи Гордійчука...

Ми вже повідомляли, що у середу у складі збірної команди України, на ХХVIII Олімпійські ігри у Грецію вилетіли двоє волинських боксерів — Андрій Федчук і Олексій Мазикін. А позавчора з Держкомспорту України надійшла приємна новина: прийняте рішення про участь в Олімпіаді-2004 важкоатлета з Луцька майстра спорту міжнародного класу, вихованця спортивних товариств “Колос”, “Динамо” і СК “Волинь” Миколи Гордійчука.
Як розповів нам начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Володимир Демчук, вихованець заслуженого тренера України Миколи Авраменка виграв за останні два роки майже усі найпрестижніші змагання. Зокрема, за сумою двоборства він став чемпіоном Європи серед юніорів в іспанській Валенсії, піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу пошани на чемпіонаті України-2004. А у травні нинішнього року виборов золоту медаль у ривку на першості континенту серед дорослих у ваговій категорії до 105 кілограмів.
До останнього часу тренери збірної вирішували, хто буде захищати спортивну честь нашої держави в Афінах у згаданій ваговій категорії — 21-річний Микола Гордійчук чи більш досвідчений та іменитий 29-річний киянин Денис Готфрід. І ось розв’язка на користь волинянина, який 17 серпня у складі ще однієї групи українських олімпійців вирушить на найбільший спортивний форум у Грецію.
Telegram Channel