Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ВИНУВАТЕЦЬ АВТОПРИГОДИ — ДЕРЖАВТОІНСПЕКТОР

Близько дев’ятої години вечора у Ратному на вулиці Центральній трапилась дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками...

Близько дев’ятої години вечора у Ратному на вулиці Центральній трапилась дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. А скоїв її, як з’ясувалось, старший державтоінспектор відділення ДАІ Ратнівського райвідділу внутрішніх справ капітан міліції Володимир Лук’янчук.
Він, перебуваючи за кермом власного автомобіля “Опель-Вектра”, того дня їхав автострадою Доманове—Ковель. При в’їзді у Ратне вирішив обігнати іномарку з білоруськими номерами. Це робив на шаленій швидкості. В результаті — “таранив” дев’ятнадцятирічну ратнівчанку, студентку Львівської комерційної академії Аллу К., яка, йдучи додому (а живе поряд), вже майже перетнула проїжджу частину дороги. За словами численних очевидців, які знаходились біля автостанції, удар був настільки сильним, що потерпілу підкинуло на чотири-п’ять метрів у висоту, де вона кілька разів зробила своєрідне сальто, а потім впала на лобове скло цього ж автомобіля.
На місце події невдовзі прибула слідчо-оперативна група працівників міліції, а також “швидка допомога”. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, численними переломами та травмами потерпілу було доставлено в реанімаційне відділення центральної районної лікарні. Лікарі борються за її життя.
Як повідомив начальник райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Михайло Нестерук, за даним фактом ДТП порушено кримінальну справу, ведеться розслідування. Володимир Лук’янчук вже в ДАІ не працює. Але, як вдалось встановити кореспонденту “Волині”, його звільнено... заднім числом. Втім, у вестибулі райвідділу міліції на стенді “Кращий за професією” вчора ще красувалась його фотографія...
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel