Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ЛІДЕРА ‘НАШОЇ УКРАЇНИ’ ВИКЛЮЧИЛИ З КОЗАКІВ

Причину виключення Віктора Ющенка з лав Українського козацтва гетьманом Іваном Біласом начебто за "систематичну несплату членських внесків", народний депутат Василь Червоній назвав "доларами від Януковича, які тиснуть на свідомість Біласа"...

Причину виключення Віктора Ющенка з лав Українського козацтва гетьманом Іваном Біласом начебто за "систематичну несплату членських внесків", народний депутат Василь Червоній назвав "доларами від Януковича, які тиснуть на свідомість Біласа".
Червоній зазначив, що перед святом Покрови Пресвятої Богородиці козаки, за традицією, проводять великі ради. "Я гадаю, що до цього свята відбудеться Велика рада Українського козацтва, яка вирішить питання з виключенням з лав козацтва Біласа, а не Ющенка, який є козаком з діда-прадіда", — сказав Червоній. "Ми досліджували його коріння і знаємо, що Ющенки пішли з Волині, коли заселялися в східних кресах землі, які потім нарекли Слобожанщиною. Ющенки зареєстровані в багатьох реєстрах українського козацтва", — зазначив депутат.
Telegram Channel