Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
В урядовому кварталі затримали юнака з торбою петард та вибухівки

Волинь-нова

В урядовому кварталі затримали юнака з торбою петард та вибухівки

17-річний хлопець приїхав до столиці з Дніпропетровщини

У Києві 17-річний чоловік із Дніпропетровщини намагався пронести в урядовий квартал петарди і вибуховий пакет, окрім цього, у хлопця знайшли дві радіостанції, повідомляє УНІАН.



Під час огляду його речей поліцейські виявили вибуховий пакет, шість петард та дві радіостанції.



Близько 9:30 під час забезпечення публічної безпеки на вулиці Грушевського поліцейські зупинили молодика із сумкою. Під час огляду його речей поліцейські виявили вибуховий пакет, шість петард та дві радіостанції. Власником речей виявився 17-річний житель Дніпропетровської області.


Нагадаємо, що вчора близько 11.30 під час несення служби із забезпечення правопорядку поліцейські при перевірці виявили у молодого чоловіка в кишені гранату. Під час поверхневого огляду він намагався втекти, однак його затримали і виявили у кишені гранату РГД-5 із запалом. У поліції з’ясували, що небезпечний предмет переносив киянин 1998 р.н. Всього протягом 20 лютого у потенційних учасників акцій і заходів на Майдані Незалежності під час особистого огляду правоохоронцями вилучено: одну гранату РГД-5, п'ять одиниць холодної зброї: 4 ножі і 1 штик-ніж, стартовий пістолет, а також предмет схожий на саморобний вибуховий пристрій.

Telegram Channel