Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Антон Геращенко пропонує здати Севастополь в платну оренду Путіну на 30-40 років

Взамін нардеп пропонує повернути Донбас та Крим і видати усіх теротистів

У своєму пості в соціальній мережі Facebook від 12 січня 2015 року народний депутат Антон Геращенко запропонував віддати в оренду Росії Севастополь на 30-40 років, повідомляють Українські новини.


Таку думку Геращенко висловив після інтерв'ю Президента Петра Порошенка французькому телеканалу France 24, в якому глава держави заявив, що Україна готова шукати спосіб завершення конфлікту на Донбасі, при якому Росія зможе "зберегти обличчя".



"Світова історія знає чимало таких прикладів завершення багаторічних воєн і конфліктів, коли сторони, будучи не в змозі перемогти одна одну військовою силою домовляються на умовах, які є компромісами", - заявив у своєму тексті депутат Геращенко.



"Мій варіант компромісу такий, виведення російських військ з території нашої країни, повний і беззастережне повернення Донбасу і Криму, повне відновлення кордонів України.


Видача Україні всіх терористів і злочинців винних у тяжких і особливо тяжких злочинах в тому числі Януковича і його банди, або відмова від надання їм притулку.


Нехай цілують в зад Кім Чен Ина або живуть в джунглях Габону або Папуа Новій Гвінеї не показуючи свого носа в цивілізований світ.


Виплата компенсації за збитки завдані інфраструктурі Донбасу, сім'ям загиблих і пораненим, можливо за рахунок зарахування боргів України перед Росією або за рахунок поставок газу і нафти зі знижкою.


В замін, в разі ПІДТРИМКИ ЦЬОГО ПЛАНУ розсудливою частиною ГРОМАДЯН України, Путіну для "збереження обличчя", після відповідних змін до законодавства може бути відданий в платну оренду Севастополь на 30-40 років.


Світова історія знає чимало таких прикладів завершення багаторічних воєн і конфліктів, коли сторони, будучи не в змозі перемогти одна одну військовою силою домовляються на умовах, які є компромісами", - заявив у своєму тексті депутат Геращенко.


Як повідомляли Українські Новини, Прокуратура Криму почала розслідування відносно депутата Верховної Ради Андрія Артеменка (позафракційний) за підозрою в державній зраді.


Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко і опублікував відповідний документ.


Раніше повідомлялося, що народний депутат з фракції Радикальної партії Ляшка Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій.


Як повідомило видання The New York Times, Артеменко побачив в Трампі можливість просувати свій мирний план для України, а заодно і власну політичну кар'єру. По суті його план передбачає виведення всіх російських військ з Східної України і референдум про передачу Криму в оренду Росії на 50 або 100 років.

Telegram Channel