Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ПЕДАГОГИ ЧЕКАЮТЬ ПІДРУЧНИКА

Далеко не всі вчителі, які викладають “Основи християнської етики”, мають підручника, хоч він вже й створений

Далеко не всі вчителі, які викладають “Основи християнської етики”, мають підручника, хоч він вже й створений
Мова йде про навчальні посібники Дмитра Корнелюка “Уроки християнської моралі” (5—7 класи) та “Основи християнської етики” (8—9 класи). Два роки уроки християнської моралі читаються в усіх школах міст Ковеля, Володимира-Волинського, Нововолинська, окремих школах Луцька та Ковельського, Ратнівського, Старовижівського районів. У минулому навчальному році цей предмет запровадили в освітніх закладах всіх районів області. Найбільш масово підтримують цю ідею батьки і освітяни Маневицького, Рожищенського, Ратнівського, Турійського, Старовижівського, Локачинського районів.
Школи області працюють за єдиною програмою і вищеназваними посібниками Дмитра Корнелюка, які мають схвальні відгуки фахівців з Києва, начальника обласного управління освіти Івана Дзямулича. Позитивну оцінку отримав посібник “Уроки християнської моралі” з боку методичної ради Міністерства науки і освіти України.
Окремі керівники на місцях подбали, щоб учні і вчителі мали ці необхідні посібники. Зокрема, це стосується міст Володимира-Волинського, Нововолинська, Ковеля, Ковельського, Володимир-Волинського, Ратнівського районів, керівників освітянської галузі Любомльського, Любешівського районів. І хоч вже було два видання цих книг, зініційованих їх автором Дмитром Корнелюком, видруковано і передано ним протягом трьох років понад шість тисяч примірників, все ж далеко не всі школи мають цей посібник.
Тож вчителі, які читають предмет “Основи християнської етики”, які були на курсах в інституті післядипломної педагогічної освіти, звернулися з проханням до голови облдержадміністрації Анатолія Француза сприяти і фінансово підтримати третє видання книг Дмитра Корнелюка “Уроки християнської моралі” та “Основи християнської етики”. Своє звернення вони також передали до газети.
Telegram Channel