Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ТРАГЕДІЯ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ПЕРЕЇЗДІ

Жахлива дорожньо-транспортна пригода трапилась у понеділок ввечері на залізничному переїзді поблизу села Селець Турійського району...

Жахлива дорожньо-транспортна пригода трапилась у понеділок ввечері на залізничному переїзді поблизу села Селець Турійського району. Тут автомобіль ВАЗ-2103 врізався у дизель-поїзд сполучення Сокаль—Ковель. В результаті цієї аварії загинуло троє чоловік. Про цю трагедію розповідає на наше прохання старший інспектор Луцької окремої роти дорожньо-патрульної служби Віктор Главічка, який виїжджав на місце події.
— Картина, яку я застав на переїзді, — говорить старший лейтенант міліції, — була вражаюча. Понівечені від удару “Жигулі” лежали у глибокому кюветі. Одна жінка була затиснута у салоні, інша — лежала неподалік у високій траві. Обидві уже були неживі. Водія забрала “швидка допомога”, однак від отриманих тяжких травм він згодом помер. Ще одна пасажирка легкового автомобіля — 32-річна Ольга К. — перебуває зараз у Турійській центральній районній лікарні.
За попередніми даними, 47-річний житель Ковеля Іван К. чомусь не зреагував на звукову і світлову сигналізацію, коли на переїзді вже рухався потяг. Машина вдарилась у перший за дизелем вагон і полетіла під укіс. Крім водія, під час цієї ДТП загинула його 44-річна дружина і 51-річна пасажирка Поліна Д. Що стало причиною цього сумного випадку, стане відомо після більш детального розслідування і результатів медичних та автотехнічних експертиз.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel