Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Стріляв на всі боки, а потім наклав на себе руки

У Львові чоловік застрелився, обстрілявши перед тим вхідні двері у квартиру своєї співмешканки, автомобіль на вулиці та вікна будинку навпроти

Внаслідок стрілянини поранення у ногу отримав син співмешканки стрільця. Водій автомобіля, у лобове скло якого влучила куля та мешканці будинку навпроти не постраждали, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.


Зловмисником виявився раніше двічі судимий за злочини, пов’язані з наркотиками, 46-річний львів’янин, котрий стріляв з вікна власної квартири, розташованої на другому поверсі будинку.



Здійснив кілька пострілів з вікна, влучивши у лобове скло автомобіля, який їхав вулицею.



Правоохоронці встановили що напередодні чоловік посварився зі своєю співмешканкою, котра проживала разом зі своїм 23-річним сином на першому поверсі у тому ж будинку. Зранку зловмисник прийшов під її двері, маючи з собою вогнепальну зброю – пістолет іноземного виробництва. Здійснивши кілька пострілів у вхідні двері, він поранив сина своєї співмешканки у  ногу, після чого повернувся у свою квартиру на другому поверсі і здійснив кілька пострілів з вікна, влучивши у лобове скло автомобіля, який їхав вулицею, а також у вікна будинку навпроти.


«Коли на місце події прибули правоохоронці і вимагали відчинити двері у квартиру, чоловік не виконав їхні вимоги, не виходив на контакт, а пізніше накрився подушкою і здійснив смертельний постріл собі у голову. Зараз проводяться слідчі дії, з’ясовується скільки всього було здійснено пострілів, а також звідки у нього зброя. Буде призначено ряд експертиз, у тому числі для встановлення чи перебував чоловік у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

Telegram Channel