Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ОДНОГО З ГРАБІЖНИКІВ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА ЛУАЗУ ЗАТРИМАНО

Як ми уже повідомляли, сьомого серпня після першої години ночі у Луцьку, на вулиці Гулака-Артемовського, було вчинено розбійний напад на генерального директора ВАТ “ЛуАЗ” Володимира Гунчика...

Як ми уже повідомляли, сьомого серпня після першої години ночі у Луцьку, на вулиці Гулака-Артемовського, було вчинено розбійний напад на генерального директора ВАТ “ЛуАЗ” Володимира Гунчика. Четверо невідомих осіб, побивши його, відібрали два мобільні телефони, барсетку, в якій були візитні і кредитні картки, іноземна валюта в сумі 6400 американських доларів і золотий ланцюжок з хрестиком.
Як повідомив начальник управління МВС України в області полковник міліції Олександр Кміта, одного з чотирьох підозрюваних у вчиненні цього злочину затримано. У ході розслідування кримінальної справи встановлено, що усім чотирьом нападникам більше 20 років, вони — жителі Рівненської області, усі раніше притягались до кримінальної відповідальності за скоєні злочини. Зі слів затриманого, вони не були знайомі з потерпілим, а напали на нього з метою пограбування. Правоохоронці вже вилучили автомобіль БМВ, придбаний за відібрану у генерального директора валюту, та його мобільний телефон. Нині слідство продовжується, розшукуються ще троє грабіжників. Як підкреслив Олександр Кміта, у ході розслідування не встановлено фактів, які б давали підстави стверджувати, що скоєний злочин стосовно В.П.Гунчика має політичне підгрунтя.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel