Курси НБУ $ 39.38 € 42.32

Тим часом блокадників атакують тітушки...

Внаслідок зіткнення є поранений

У Штабі блокади торгівлі з окупантами на своїй сторінці в Facebook заявили про спробу «штурму редуту блокади у Кривому Торці». «Озброєні тітушки штурмують переважаючими силами (у 5-6 разів більше). Для прикриття поряд присутні пенсіонерки та телекамери, поліція повністю бездіяльна. Отримав легке ножове поранення у ногу один із захисників редуту. Намагаються захопити тепловози з вугіллям та знищити редут", - йдеться у повідомленні.
Блокадники заявили, що, за попередніми даними, «тітушки» – з однієї з охоронних фірм Ахметова і Нусенкіса.
Згодом Штаб блокади повідомив про результати зіткнення:



Вдалося уникнути застосування вогнепальної зброї.



«Перші дві спроби штурму були відбиті, тітушки відійшли та перекрили підходи та під'їзди до редуту. Діють сумісно із так званою поліцією. Вдалося уникнути застосування вогнепальної зброї. Судячи з дій поліції, примусити гарнізон редуту застосувати вогнепальну зброю з метою самозахисту, вочевидь, і було основним завданням режисера даної провокації.
Більша частина так званих “тітушок” явно має ознаки військового вишколу, проте особистості нападників поки не встановлені. Штаб приймає всі заходи забезпечення безпеки та деблокування редуту, але прибуває допомога і до “тітушок”.
Один із захисників редуту, який отримав ножове поранення, наразі госпіталізований. Загрози життю немає».

Telegram Channel