Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Рівненщині наркоман-рецидивіст «обніс» церкву на понад 100 тисяч (фото+відео)

Волинь-нова

На Рівненщині наркоман-рецидивіст «обніс» церкву на понад 100 тисяч (фото+відео)

Зловмисник елементарно «віджав» пластикове вікно церковної крамнички

У ніч на 23 лютого у селищі Володимирець невідома особа проникла до приміщення церковної лавки Свято-Успенського храму та викрала звідти п’ять тисяч гривень. Крім того, зловмисник прихопив із собою срібні вироби на загальну суму в сто тисяч гривень. Злодія вдалося розшукати за «гарячими» слідами, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.



Зловмисником виявився 25-річний місцевий житель, який і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання наркотиків та майнові злочини.



Зловмисником виявився 25-річний місцевий житель, який і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання наркотиків та майнові злочини. Тієї ночі молодик проник усередину крамнички шляхом віджиму пластикового вікна. Забрав гроші з каси та срібні вироби, які знаходилися на вітрині.


«У рамках кримінального провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ми провели два санкціонованих обшуки у ломбардах Рівного, куди зловмисник здав ювелірні вироби, — повідомила старший слідчий Володимирецького відділення поліції Вікторія Таборовець. — У ході проведення обшуків ми вилучили частину крадених срібних виробів. Ми вже повідомили йому про підозру та вирішуємо питання про обрання міри запобіжного заходу».


Вилучені срібні вироби повернули настоятелю Свято-Успенського храму.


За скоєне зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до шести років.

Telegram Channel