Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Ого – куди «залізла» наука: створено секс-датчик, який «одягається» на причинне місце (фото)

Волинь-нова

Ого – куди «залізла» наука: створено секс-датчик, який «одягається» на причинне місце (фото)

Потім «розкаже все»: тривалість процесу, кількість рухів, середню швидкість, і – навіть – кількість витрачених калорій

Британський виробник презервативів представив пристрій під назвою i.Con, який виконує функцію фітнес-трекера для сексу, повідомляє УНІАН з посиланням на Mashable.


i.Con – це ерекційне кільце з безліччю датчиків, який надягають на чоловіче причинне місце під час сексу. Воно може фіксувати тривалість процесу, «середню швидкість» активності, загальну кількість рухів, кількість витрачених калорій.



Творці стверджують, що прилад ніяк не впливає на відчуття користувача і партнерки під час сексу.



Дані з пристрою можна передати на смартфон через порт micro-USB, переглянути їх можна за допомогою мобільного додатку. Гаджет заряджається через підключення до комп'ютера. Кільце виготовлене з міцного синтетичного каучуку, датчики розміщені в невеликому водонепроникному блоці з вуглеволокна.


Творці стверджують, що прилад ніяк не впливає на відчуття користувача і партнерки під час сексу. Хоча виробник називає i.Con «розумним презервативом», прилад не захищає від венеричних захворювань і небажаної вагітності. Однак, за твердженням творців, він оснащений експрес-тестом на венеричні захворювання. Якщо гаджет виявляє білки інфекцій, що передаються статевим шляхом, або антитіла до них, він відправляє сигнал тривоги на смартфон власника.


Коштує новинка близько 73 доларів США. Виробник планує продавати гаджет по всьому світу за умови достатньої кількості замовлень.

Telegram Channel