Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

’КОХАННЯ’ – З-ПІД ПАЛКИ…

У Ківерцівський райвідділ внутрішніх справ надійшла заява від 45-річної жительки Рівненської області про те, що близько 22-ої години на вулиці села Кадище невідомі особи побили її і згвалтували...

У Ківерцівський райвідділ внутрішніх справ надійшла заява від 45-річної жительки Рівненської області М. Вона повідомила, що близько 22-ої години на вулиці села Кадище невідомі особи побили її і згвалтували.
Оперативно-розшуковими заходами працівники міліції встановили, що у вчиненні цього злочину підозрюються 23-річні мешканці Кадищ Юрій Т і Андрій К.

МИСЛИВЕЦЬ ЗАЛИШИВСЯ БЕЗ ЗБРОЇ
У правоохоронні органи Луцька звернувся мешканець обласного центру Микола Ш. Він повідомив, що в період з 15-ої до 22-ої години, коли нікого не було вдома, з його квартири хтось вкрав мисливську рушницю Іж-27, яка знаходилась у металевому ящику, а також 20 набоїв до неї і ювелірні вироби.

У НАРКОДІЛКІВ – ЖНИВА
У селі Красноволя Маневицького району працівники міліції затримали жителів Кузнецовська Рівненської області Антона П. і Аркадія Р. У них вилучено майже 4,5 кілограма макових головок. А в Луцьку на вулиці Ветеранів співробітники відділення боротьби з незаконним обігом наркотиків конфіскували у 46-річного Олександра М. пакет з сирими головками маку, який заважив п’ять кілограмів.

ЖИТТЯ СТАЛО НЕСТЕРПНИМ
Протягом декількох годин у Ківерцівському районі сталося два самогубства. На території власних господарств повісились 44-річний житель села Кадище Ярослав Ц., а згодом в Хорлупах так само наклав на себе руки 26-річний Олександр К.

ДО ЛИХА ДОВЕЛА БЕЗПЕЧНІСТЬ
Під час демонтажу колеса на території сільськогосподарського виробничого кооперативу «Волинь» Горохівського району отримав скальповану травму черепа водій цього господарства В’ячеслав М. Подібний випадок трапився і в селі Затурці Локачинського району з пенсіонером Іваном Л. Запускаючи двигун власного трактора ЮМЗ-6, він порушив правила техніки безпеки, внаслідок чого теж отримав тяжкі травми. Обидва потерпілі госпіталізовані у лікувальні заклади.

’ФОРД’ – НА ШТРАФМАЙДАНЧИКУ
Співробітники відділення державтоінспекції Шацького РВВС у селищі Шацьк затримали автомобіль «Форд-Сієра», яким керував місцевий мешканець Сергій Ш. У ході перевірки з’ясувалось, що державні номерні знаки не відповідають дійсності, документи на транспортний засіб відсутні. Іномарку поставлено на штрафмайданчик.

ДИРЕКТОРСЬКА АФЕРА
Співробітники правоохоронних органів зібрали матеріали стосовно директора одного з господарств Луцького району Івана К., 1963 року народження. Встановлено, що ще у минулому році він отримав в АППБ «Аваль» кредит в сумі 300 тисяч гривень, з яких 254 тисячі незаконно використав на погашення кредиту в інших банківських установах.

НЕПОВНОЛІТНІ ХУЛІГАНИ
Близько опівночі у Турійську центральну районну лікарню з проникаючим ножовим пораненням у спину доставлений житель села Зілове Анатолій К. Встановлено, що на грунті неприязних стосунків покалічили потерпілого мешканці села Соловичі 16-річний Геннадій В. і на рік старший Павло С.

ТРАГЕДІЇ НА ДОРОГАХ
Неподалік села Піддубці Луцького району водій з Рівненської області Юрій Д. на автомобілі «Фольксваген-Джетта» наїхав на 55-річного пішохода Миколу Г., який помер на місці події. Ще одна трагічна дорожньо-транспортна пригода трапилась у Нововолинську. Тут мешканець Львова Юрій К., керуючи «Маздою», збив 65-річного Федора Г., який їхав на велосипеді. Причини і обставини обох автоаварій з’ясовують працівники слідчих органів.

СОСНА З ФАЛЬШИВИМИ ДОКУМЕНТАМИ
Співробітники окремої роти дорожньо-патрульної служби відділу державтоінспекції на міліцейському посту «Оконськ» у Маневицькому районі затримали ЗІЛ-131, яким водій по найму з Ковеля Юрій Г. перевозив вісім кубів кругляка сосни. Правоохоронці засумнівались у достовірності представлених документів.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel