Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

Вагітні лучанки матимуть подарунок до 8 березня

7 березня відбудеться відкриття оновленого третього поверху приміщення жіночої консультації

Заступник міського голови Андрій Киця під час брифінгу повідомив, що у вівторок, 7 березня, об 11 год. відбудеться відкриття оновленого третього поверху приміщення жіночої консультації Луцького клінічного пологового будинку. Він зауважив, що це створення хороших умов для майбутніх мам, йдеться на сайті Луцької міської ради.



Звернув увагу Андрій Киця й на питання добудови загальноосвітньої школи № 13.



Також заступник міського голови розповів, що уже відбулися конкурси на заміщення вакантних посад у новоствореному департаменті культури. А у понеділок, 6 березня, відбудеться конкурс на посаду директора комунального закладу “Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м.Луцьку”.


Звернув увагу Андрій Киця й на питання добудови загальноосвітньої школи № 13. Він зауважив, що було зареєстровано відповідну петицію. У середу, 1 березня, відбулася зустріч представників міської ради з представниками батьківської громади та дирекцією навчального закладу. Заступник міського голови зауважив, що навчальний заклад потребує розширення. “Старе приміщення школи, яке знаходиться вздовж вулиці Чернишевського, малопридатне до навчання. Під час зустрічі було визначено, що представники проектної організації проведуть найближчим часом топозйомку, визначать розташування комунікацій. Після цього розпочнеться виготовлення проектно-кошторисної документації, яку повинні зробити за три місяці. Лише після цього спільно з депутатами буде відбуватися пошук коштів для проведення робіт з добудови школи”, - зазначив він.


Андрій Киця додав, що у новому приміщенні школи повинні бути актовий зал, навчальні класи, харчоблок, спортивний зал.

Telegram Channel