Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Шустер Live» більше не виходить – закінчилися гроші

Волинь-нова

«Шустер Live» більше не виходить – закінчилися гроші

Фактично 3s.tv згорнув всю діяльність ще на початку цього року, а весь колектив телеканалу написав заяви про звільнення в грудні 2016-го

«Коли ми працювали, люди говорили, що нам платить Тимошенко. Тепер, коли ми перестали працювати, люди кажуть, що нам за це заплатив Порошенко», – жартома пояснив «Українській правді» генеральний директор телеканалу 3s.tv Павло Єлізаров.



З 1 березня телеканал Савіка Шустера зупинив мовлення. 



Частка правди в жарті таки є – з 1 березня телеканал Савіка Шустера зупинив мовлення. Разом із каналом в ефір більше не виходитиме програма «Шустер Live», яка з 2005 року транслювалась на різних каналах фактично без перерв і вважалась найпопулярнішим політичним ток-шоу в країні.


Фактично 3s.tv згорнув всю діяльність ще на початку цього року, а весь колектив телеканалу написав заяви про звільнення в грудні 2016-го.


Головна причина закриття – у Шустера і його партнерів банально закінчились гроші. Від того, чи зможуть вони їх зараз знайти, і залежить, який фінал матиме українська success story Шустера.


Утримання каналу – задоволення далеко не з дешевих. За словами гендиректора і співвласника 3s.tv Єлізарова, потреби їхнього телеканалу складають близько 400 тисяч доларів на місяць.


«У переговорах з різними людьми ми вже півтора роки. Однак тільки-но хтось готовий в нас вкладатися, у людей починаються проблеми, які створює влада», – говорить він.



«Перемовини тривають постійно. Як тільки з’явиться необхідна сума для роботи – ми повернемося».



За час свого існування канал пропонував глядачам підтримувати їх не лише словом, а й «копійкою». Так, у «Клуб 3s.tv» вступили більше 20 тисяч людей з усього світу. Однак клубних коштів вистачило лише на доставку сигналу до глядача через супутник і кабель.


«У США CNN чітко воював проти Трампа, проте їх рейтинги виросли, а відповідно й дохід від реклами. В Україні рейтинг не впливає на заробіток. У нас, коли стаєш в опозицію до влади, можна розраховувати тільки на пожертви», – пояснює Єлізаров.


Гендиректор зізнається, що під час пошуку інвестора вони говорили ледь не з усіма найбагатшими людьми країни, однак конкретні прізвища озвучувати не став.


Врешті історію з телеканалом Шустера не закінчено. Адже власники все ще шукають джерело фінансування.


«Перемовини тривають постійно. Як тільки з’явиться необхідна сума для роботи – ми повернемося», – підкреслює Єлізаров.

Telegram Channel