Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Горохівські поліцейські й не уявляли, скільки у них є помічників

Волинь-нова

Горохівські поліцейські й не уявляли, скільки у них є помічників

Про правила дорожнього руху можна розповідати цікаво і з гумором

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Цими днями відділ освіти, молоді і спорту Горохівської  райдержадміністрації закликав учнів загальноосвітніх шкіл району стати учасниками традиційного районного конкурсу веселих і кмітливих.



Учні не лише цікаво демонстрували свою обізнаність з ПДР, а й були гострими на язички у доречних жартах.



Щоб вибороти яскраву перемогу, школярі мали сміливо зголоситися презентувати свій інтелект, прочуття гумору, а насамперед повчально для себе та інших позмагатися у знанні правил дорожнього руху. При цьому ще й подружитися і подарувати одні одним радість незабутнього спілкування. Головною метою ініціаторів злету членів КВК було залучення школярів до участі у заходах, спрямованих на запобігання дитячого травматизму у ДТП, формування у їх свідомості почуття поваги до нелегкої  професії поліцейських.


За перемогу змагалися команди «Форсаж» із Печихвостів, «Імперія гри» і «Ін-спектор» із Горохова (ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 імені Івана Франка і НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія»), «Бонд» із Мерви, «Світлофор» із Бужан, «Хай пре» зі Звинячого,  «Світлофор» із Угринова, «ЧЖЗ» із Мар’янівки, «Перехрестя» з Лобачівки. Учасниками кожної були 15 інтелектуалів ще й гумористів, які не стримували чудових емоцій, аби влучно розкрити тему КВК «Ми – за майбутнє, ми – помічники поліцейських» (котрі опікуються безпекою руху на дорогах) з допомогою розминки «Телефон «гарячої лінії» слухає» і підготовленого домашнього завдання «Рух дозволено в усіх напрямках». У цих доброзичливих словесних поєдинках усі старалися бути найефектнішими. Крім того, учні не лише цікаво демонстрували свою обізнаність з ПДР, а й були гострими на язички у доречних жартах. Одним словом, молодцями і бачилися, і чулися всі команди.



Веселий колектив «Перехрестя» із Лобачівки.



Переможницею заслужено стала команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» міста Горохів.



Конкурс оцінювали особистості принципові, вимогливі до дотримання його умов  і теж любителі усміхнутися методисти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Підлужна і Людмила Мартинюк, методист РНД «Просвіта» Наталія Фіялка, поліцейський сектора реагування патрульної поліції Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Назар Бочковський, керівник гуртка БДЮТ Тарас Гриб, учитель ЗОШ І-ІІ ступеня села Бережанка Ольга Левенець і головний суддя КВК, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валерій Юрчук.


Обговоривши кожен виступ, голова журі Олена Підлужна назвала ім’я переможниці, якою заслужено стала команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» міста Горохів. На другому місці – «Бонд» (Мерва), на третій сходинці п’єдесталу дружньо опинилися «Перехрестя» (Лобачівка) і «ЧХЗ» (Мар’янівка).


Усі команди були нагороджені грамотами і сувенірами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. За артистичність і сценічну культуру спеціальний приз отримала Настя Савчук – капітан лобачівської команди, яку  тренують вчителі ЗОШ І-ІІІ ступеня села Лобачівка  і керівник місцевого народного аматорського театру НД «Просвіта» Андрій Корнейко.


На головному фото: команда-переможниця «Ін-спектор» зі школи-гімназії міста Горохів.


Світлини Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel