Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Військові продали 73 пістолети?

Зі складів 28-ї окремої механізованої бригади, що дислокується у селищі Чорноморське Одеської області, пропала велика партія зброї

Про це редакція 368.media дізналася з джерела в Міноборони. Відомо, що зі складів бригади викрали 164 пістолети Макарова. Зброя зникла в період з липня 2016 по січень 2017 року. За цим фактом військова прокуратура Південного регіону наприкінці січня відкрила кримінальне провадження.



Cтарший сержант без будь-яких документів отримав зі складу і передав начальнику служби ракетно-артелирійського озброєння 73 пістолети Макарова



Слідчі встановили коло осіб, які могли бути причетні до крадіжки. Серед 20 осіб фігурують, зокрема, заступник командира частини, діловод, медсестра і офіцер-психолог. 

Вже відомо, що в минулому році старший сержант без будь-яких документів отримав зі складу і передав начальнику служби ракетно-артелирійського озброєння 73 пістолети Макарова. Зараз в 28-й мехбригаді працюють ревізори, які перевіряють ситуацію зі зброєю з січня 2013 року. Їхня перевірка має закінчиться 14 березня.


 

Telegram Channel