Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нелюд пожалів лише одинадцятимісячну дівчинку

Волинь-нова

Нелюд пожалів лише одинадцятимісячну дівчинку

Як ми повідомляли, 3 березня у селі Рудка-Козинська Рожищенського району у власному будинку з перерізаним горлом знайшли мертвими 66-річного місцевого жителя та його 21-річну внучку

 


Марина ЛУГОВА
На місце трагедії виїхали керівництво Головного управління національної поліції, Рожищенського відділення поліції, слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. На тілах загиблих правоохоронці виявили колото-різані рани.
За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення та затримання осіб причетних до скоєння цього злочину.
Ось таке офіційне повідомлення про шокуючий злочин сектору комунікації поліції Волині. Воно спонукало зателефонувати у Рудко-Козинську сільську раду. Надзвичайна подія сколихнула село. Сільський голова Микола Яцюк розповів, що загиблий — Іван Дунай — народився у Рудці-Козинській. Але ще з молодих літ перебрався у райцентр. Працював у галузі зв’язку. У Рожищі згодом одержав квартиру. Разом з дружиною виростив двох дочок. І коли вже ті були дорослі, подружжя переїхало жити у Рудку-Козинську — в хату батьків Івана.



Зайшовши в оселю, побачила в кімнаті загиблу: Вікторія в халаті і тапочках сиділа на ліжку з перерізаним горлом. А біля неї повзала маленька Меланія




Півроку тому Іван Дунай похоронив дружину і залишився сам. І ось 23 лютого цього року у село до дідуся приїхала його 21-річна внучка Вікторія з одинадцятимісячною дитиною. Ніхто й подумати не міг, що так скоро життя молодої жінки обірветься від рук якогось нелюда, котрий вбив і дідуся і її.
З приводу того, хто виявив загиблих, то, за словами сільського голови, жахливу картину першою побачила сусідка Ірина. Вона теж має малу дитину, тож жінки зазвичай разом гуляли. Бувало, що наперед по телефону домовлялися про зустріч. А того дня і домовленості не було. Але Ірина, здивувавшись, що Вікторії з малям нема, вирішила зайти у хату, аби покликати її, бо ж день такий гарний. А, зайшовши в оселю, побачила в кімнаті загиблу: Вікторія в халаті і тапочках сиділа на ліжку з перерізаним горлом. А біля неї повзала маленька Меланія.
Ірина в шоці побігла додому. І вже сусіди почали шукати господаря — Івана Дуная. У хаті його не було. У дворі стоїть літня кухня. Коли відкрили її двері, то побачили чоловіка при порозі так само убитого.
Вже зі слів матері Вікторії Наталії, можна судити, що трагедія сталася серед білого дня. Адже ще о 13.04 жінка телефонувала дочці, розмовляла з нею. А в 14.20 сусідка знайшла її мертвою.
Вчора на місці трагедії ще працювала слідчо-оперативна група.
З метою розкриття особливо тяжкого злочину правоохоронці звернулися з проханням до водіїв, які 3-го березня в період із 12-ї до 16-ї години пересувалися автотранспортними засобами із увімкненими відеореєстраторами автодорогою сполученням Луцьк–Ковель поблизу села Рудка Козинська Рожищенського району: якщо є такі записи, то їх потрібно надати поліції. Від цієї допомоги залежить, наскільки швидко буде знайдено вбивцю. Інформацію можна надати в будь-який відділ поліції або за телефоном «102».

Telegram Channel