Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
За «Волинь» гратиме ковельчанин

Волинь-нова

За «Волинь» гратиме ковельчанин

«Волинь» оформила угоду з півзахисником Олегом Марчуком, хоча має діючу заборону на заявку нових гравців.


До останнього часу футболіст виступав в чемпіонаті Волинської області з футболу за Ковель-Волинь.



Про це інформує Sport Arena.


Маючи трансферний заборону і фінансові проблеми, Волинь проводить трохи дивну селекційну діяльність. Раніше ми повідомляли, що на контракті у клубу вже знаходиться ряд гравців, які працюють з командою, але залишаються поза заявкою.


Тепер же «Волинь» підписала ще одного футболіста, якого не може заявити - ним став півзахисник Олег Марчук, який є вихованцем волинського футболу і взимку минулий з лучанами навчально-тренувальний збір у Туреччині.


Раніше Марчук грав в ДЮФЛУ за дитячу команду Ковель-Волинь, в першій лізі чемпіонату України з футзалу за ковельський Аперкот, а також за міні-футбольний клуб Ковель. До останнього часу футболіст виступав у чемпіонаті Волинської області з футболу за Ковель-Волинь.


Але Марчук не зможе допомогти своїй новій команді мінімум до літа, адже Волинь все ще не має права реєструвати нових футболістів, які не є вихованцями клубної школи.


Крім цього, в «Волині» продовжує тренуватися ціла група футболістів, які перебувають на контракті в клубі, але не мають можливості грати в офіційних поєдинках.

Telegram Channel