Курси НБУ $ 39.00 € 42.16

Донька скандальної волинської чиновниці – у ТОПі найкращих наречених України

Лучанка Ольга Кревська є помічником нардепа Володимира Парасюка


Лучанка Ольга Кревська, яка є помічником нардепа Володимира Парасюка, потрапила до списку завидних наречених за версією журналу People UA. Окрім нашої землячки, у список завидних наречених, потрапили ще 8 дівчат, пише "Корупція. інфо".


"У добі лише 24 години, і час іде однаково для кожного. Від того, як ти сплануєш свій день, залежить якість та кількість зробленої роботи. Про це не з чуток знає чарівна Ольга Кревська. 


Вона успішно поєднує нелегку роботу у Верховній Раді України помічником-консультантом народного депутата Володимира Парасюка із навчанням в аспірантурі в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю "Загальна психологія", – йдеться на сторінках глянцю.


Окрім того, у журналісти People UA повідомили, що невдовзі Ольга планує захистити ще й кандидатську десертацію. 


"Чоловіки, які звикли часто казати у своєму житті: "Я не встиг", точно не для цієї леді. 26 країн Євразійського та Африканського континентів вже встигла відвідати Ольга, і це не межа. Сніданок – у стриманій Німеччині, обід – у гарячій Іспанії, а вечеря – у романтичному Парижі! Повірте, це цілком реально разом із цією леді", – пише People UA. 


"З нею ви відчуєте справжній смак життя. Аромат смачної їжі, теплі розмови аж до ночі, безліч радісних моментів – ось що чекає її другу половинку", – йдеться у дописі. 


Сама ж Ольга Кревська була здивованою, коли знайшла себе у ТОПі.


Як відомо, мер Луцька Микола Романюк двічі звільняв з посади заступника начальника управління освіти Луцької міськради Лілію Кревську за невідповідність займаній посаді. Після цього чиновниця попросила прокурора Волині перевірити Романюка.


Також чиновниця оскажувала дії Миколи Романюка в суді та за період з квітня 2011 року по липень 2014 року, Лілія Кревська виграла у Луцької міської ради 4 судові процеси.



 




Telegram Channel