Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

«Народний фронт» обурений брудною кампанією проти Тетяни Чорновол (відео)

"Народний фронт" розцінює напад на Тетяну Чорновол, як велику ганьбу захованих у балаклави осіб, які вирішили, що мова силових дій сильніша за переконання

У заяві «Народно фронту», зокрема, йдеться:



Відео про напад на Чорновол було розміщено у соціальних мережах і реакція окремих користувачів вразила не менше, аніж дії нападників.



"Цими днями вся Україна стала свідком негідного смакування стихійного конфлікту, який виник між Тетяною Чорновол і групою агресивних протестувальників у зоні АТО. Наша колега без насильства й образ, але рішуче відстоювала свою політичну позицію. Якою б не була ця позиція, Тетяна Чорновол ЗАСЛУЖИЛА право бути почутою. Але замість розмови, діалогу і аргументів екзальтовані люди почали жбурляти у неї різний непотріб. Так чинять лише ті, у кого немає ані аргументів, ані слів, ані гідності і честі. І достатньо нікчемності, щоб боягузливо заховати своє обличчя.


Як наслідок, відео про напад на Чорновол було розміщено у соціальних мережах і реакція окремих користувачів вразила не менше, аніж дії нападників.


 Ми хочемо нагадати всім, хто зловтішався і зловтішається з того, як принижують нашу колегу, народного депутата, жінку і матір, вдову героя, який добровольцем пішов захищати нашу Україну. Знаємо, що 100 відсотків з тих, хто сьогодні ставить лайки під відео зі знущаннями, - не ризикували своїм життям, проникаючи на територію Межигір'я Януковича, щоб показати масштаби злодійської влади. Ви не жили у Будинку профспілок на Майдані, наближаючи перемогу Революції гідності. Вас не били до півсмерті тітушки і не кидали у кювети бориспільської траси. Ви навряд чи ховали свого вбитого на фронті російськими снайпером чоловіка. Ви не були тією людиною, яка викрила і продовжує викривати десятки схем корупційних чиновників. Тетяна Чорновол - одна з тих моральних авторитетів, яких так мало у сучасній Україні. Якщо всього цього не знають, чи не розуміють люди, до яких звертається Тетяна - їм має бути соромно.


 "Народний фронт" обурений спробами проводити політичну суперечку із застосуванням сили.



Таня Чорновол викриває корупційні інтереси в начебто праведній і своєчасній кампанії протесту. Вона вказує на адвокатів Курченка і менеджерів Іванющенка закамуфльованих під патріотів.



 


Таня Чорновол викриває корупційні інтереси в начебто праведній і своєчасній кампанії протесту. Вона вказує на адвокатів Курченка і менеджерів Іванющенка закамуфльованих під патріотів. Знаючи Тетяну, запевняємо: вона й надалі буде це робити. Вона йтиме з правдою проти медіа-трендів і політичної кон'юнктурою. Ви її не зупините. А ми й надалі будемо підтримувати нашу колегу.


 "Народний фронт" також звертається до правоохоронних органів із вимогою встановити особу, яка здійснила напад на народного депутата, та міру відповідальності згідно із законодавством", - йдеться у заяві.


 


 Відео суперечки Тетяни Чорновол із учасниками блокади:


Telegram Channel