Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 У Ковелі провели «День краси для дружин Героїв»

Волинь-нова

У Ковелі провели «День краси для дружин Героїв»

Проект під такою назвою до Міжнародного жіночого дня реалізували волонтери, майстри перукарень та підприємці


Хтось з них, можливо, вперше в житті зробив професійний макіяж, а комусь подарували чудовий манікюр.



У Ковелі до Міжнародного жіночого дня реалізовано проект "День краси для дружин Героїв", передає сайт Ковельської міської ради. З ініціативи волонтерів Налалії Попової та Людмили Савіної, за підтримки майстрів краси та МЦСССДМ, ковельчанки, які втратили чоловіків в зоні АТО, релаксували у перукарських кріслах. Хтось з них, можливо, вперше в житті зробив професійний макіяж, а комусь подарували чудовий манікюр.


Увечері на красунь чекав приємний сюрприз. Власники кафе "Маестро" запросили жінок на зустріч у колі друзів. Для них створили по-домашньому теплу атмосферу, люб'язно накрили гостинний стіл з українськими варениками, солодощами та іншими смаколиками.


Молода та креативна фотограф Галина Ткачук зафіксувала на камеру щасливі моменти, які в цей день перукарі та візажисти від душі дарували ковельчанкам.


До привітань у дружньому форматі долучився військовий комісар Ковельського обєднаного міського військкомату Сергій Гладун. Він побажав жінкам удачі, молодості, прихильності долі та запевнив їх у своїй підтримці.


До проекту долучився і склад-магазин овочів та фруктів, що на вул. Шевченка: в знак підтримки та поваги до сімей загиблих захисників подарували для частувань смачні фруктові тарілки.

Telegram Channel