Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Четверо бойовиків загинуло, підірвавшись на міні

Терористи продовжують обстріли, стріляють не лише по позиціях ЗСУ, а й по своїх

Противник продовжував обстрілювати сили АТО із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, у т.ч. ракетних систем залпового вогню «Град», 122 та152-мм артилерійських установок, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.



Командир бригади намагався приховати факт підриву на міні.



У районі н.п.Жолобок Попаснянського району під час спроби створення проходу у мінному полі для забезпечення дій диверсійно-розвідувальних груп внаслідок підриву на вибуховому пристрої загинуло четверо військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ та три поранено. З метою ухилення від відповідальності за наказ, який призвів до невиправданих втрат особового складу, командир бригади намагався приховати даний факт та розпорядився доставити вбитих і поранених до різних лікувальних закладів (моргів).


На Маріупольському напрямку під час обстрілу сил АТО розрахунками гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) завдано вогневий удар по власному блокпосту в районі н.п.Пікузи. та зруйновано приватний будинок.
Продовжуються безчинства та протиправні дії військовослужбовців російських окупаційних військ щодо населення тимчасово окупованих територій на Сході України.
Співробітниками «поліції» затримано офіцера 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК, який у стані алкогольного сп’яніння намагався викрасти автомобіль та наніс тілесні ушкодження цивільній особі. «Правоохоронці», з’ясувавши особу злочинця, відразу ж його звільнили без будь-яких звинувачень.
У н.п.Зимогір’я три військовослужбовці 4 окремої мотострілецької бригади 2 АК нанесли тілесні ушкодження, несумісні з життям, чоловіку похилого віку, який, на думку злочинців, поводив себе без достатньої поваги до «визволителів».

Telegram Channel